Kiknek ajánljuk?

1. Önnek, aki csak megkívánta termékünket:

Kiszolgálunk minden egyéni vevőt, akár személyes átvétellel telephelyünkön,akár értékesítési pontjainkon.
Látogasson el webáruházunkba, ha Ön a kényelmes vevők egyike.Óvjuk,védjük környezetünket, így lehetőséget biztosítunk natúr leveink külső doboz nélküli megvételére is. Elég csak a belső zacskót kicserélni, külső kartondoboz sokáig használható. Természetesen jár az árkedvezmény.

2. Szállodáknak, éttermeknek:

Ha Ön a gasztronómiában, vendéglátásban dolgozik, de lehet hogy csak egy vendég volt egy wellness szállodában tapasztalhatta mekkora igény van minőségi gyümölcslevekre, zöldséglevekre a reggelinél. Sokszor gyümölcslének nevezett, higított narancsszörppel kergetnek minket a pincérek a reggeliző asztal körül.
Ha minőségi levekre vágyik és mindehhez még adunk Önöknek megfelelő hűtő, kináló berendezést,forduljon hozzánk bizalommal. Egyedi ajánlatot készítünk Önnek.

3. Iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek:

Ha Ön vagy gyermeke minőségi ellátásra, ételekre italokra vágyik, nem csak odahaza, de iskolában, óvodában bölcsödében, akkor itt az ideje, hogy jelezze felénk. Felvesszük a kapcsolatot az intézmény vezetőjével.
Bölcsődék, óvodák, iskolák jelentkezését is várjuk, sok éves iskolagyümölcs és iskola gyümölcslé gyártási tapasztalatunk van, rugalmas kiszolgálással Önökhöz is eljuttatjuk a Fruttina termékeit.

4. Kisboltoknak/nagy boltoknak, hipereknek, szupereknek:

Egyedi, nagykereskedelmi árainkkal lepjük meg ezen partnereinket, keressenek minket, kollegáink személyes találkozón bemutatják termékeinket, logisztikai kiszereléseinket.