Kinek ajánljuk?

A Fruttinánál mi hiszünk abban, hogy az egészséges italokra, ételekekre nem csak otthon van szüksége az embereknek, de munka és pihenés közben is.

Kinek ajánljuk?

A Fruttinánál mi hiszünk abban, hogy az egészséges italokra, ételekre nem csak otthon van szüksége az embereknek, de munka és pihenés közben is.

Magánszemélyeknek, vállalkozásoknak

Önnek, aki csak megkívánta termékünket:

Kiszolgálunk minden egyéni vevőt, akár személyes átvétellel telephelyünkön, akár értékesítési pontjainkon.
Látogasson el webáruházunkba, ha Ön a kényelmes vevők egyike. Óvjuk, védjük környezetünket, így lehetőséget biztosítunk natúr leveink külső doboz nélküli megvételére is. Elég csak a belső zacskót kicserélni, külső kartondoboz sokáig használható. Természetesen jár az árkedvezmény.

 

Szállodáknak, éttermeknek:

Ha Ön a gasztronómiában, vendéglátásban dolgozik, de lehet, hogy csak egy vendég volt egy wellness szállodában tapasztalhatta mekkora igény van minőségi gyümölcslevekre, zöldséglevekre a reggelinél. Sokszor gyümölcslének nevezett, higított narancsszörppel kergetnek minket a pincérek a reggeliző asztal körül.
Ha minőségi levekre vágyik szüksége lesz a megfelelő hűtő, kináló berendezésre is, forduljon hozzánk bizalommal. Egyedi ajánlatot készítünk Önnek.

pohár narancslé
narancslé

Kicsiknek és nagyoknak

Iskoláknak, óvodáknak, bölcsődéknek:

Ha Ön vagy gyermeke minőségi ellátásra, ételekre italokra vágyik, nem csak odahaza, de iskolában, óvodában bölcsödében, akkor itt az ideje, hogy jelezze felénk. Felvesszük a kapcsolatot az intézmény vezetőjével.
Bölcsődék, óvodák, iskolák jelentkezését is várjuk, sok éves iskolagyümölcs és iskola gyümölcslé gyártási tapasztalatunk van, rugalmas kiszolgálással Önökhöz is eljuttatjuk a Fruttina termékeit.

Kisboltoknak/nagy boltoknak, hipereknek, szupereknek:

Egyedi, nagykereskedelmi árainkkal lepjük meg ezen partnereinket, keressenek minket, kollegáink személyes találkozón bemutatják termékeinket, logisztikai kiszereléseinket.

Irodáknak

A friss, finom és egészséges gyümölcsleveket preferáló csapatoknak
A vevők elégedettségén túl egy cég legnagyobb értéke a munkatársakban rejlik.

Köztudott, hogy a testileg-lelkileg rendben lévő dolgozók a kiegyensúlyozottságuk révén jobban teljesítenek, produktívabbak, motiváltak.

Gondoskodjon természetesen ízletes gyümölcslevekkel kollégái egészségéről és természetes vitamin beviteléről.